Essse Caffe


Essse Caffe jedna je od rijetko certificiranih kava certifikatom ESPRESSO ITALIANO CERTIFICATO. Essse Caffe je poznati talijanski brand za pravi espresso, kavu vrhunske kvalitete.

 

 

Nastaje od probranih vrsta Arabica i Robusta kave, espresso smjesa ima pun i uravnotežen okus voćne i cvjetne arome izvrsnog izgleda i čokoladne boje. Stvarna kvaliteta i profinjen okus obradovat će i najizbirljivije nepce. Tvrtka Essse Caffe, 1996. godine dobiva službeno međunarodno priznanje u vidu certifikata u sustavu kvalitete u skladu s UNI EN ISO 9002. U srpnju 2002. godine tvrtka je dobila obnovljen Certifikat sustava kvalitete prema novom standardu ISO 9001:2000 te je obogaćen sa Sustavom upravljanja okolišem ISO 14001 i integriran sa sustavom upravljanja kvalitetom, a 2009. godine tvrtka slavi 30 godina od predstavljanja kvalitetnih espresso kava.

 "S" u većini država označava koncept filozofije u kojoj je sve usmjereno na poslovnoj logici Znanosti, Znanju i Specijalizaciji u espresso kavi.

Prije nego što se čak i počela  proizvoditi i prodavati  ESSSE kava od Essse Caffe SpA (bivši PACS Segafredo F. & C.), na osnovi predhodnih iskustava i obiteljske tradicije osnivača, započinje  znanstvena istraživanja u suradnji s Institutom za prehrambenu industriju Poljoprivrednog fakulteta u Bologni.

Na toj osnovi, od tada je u rasponu od sirove kave do konačne pripreme u šalici kave, razvijen proces koji se kreće od prženja do pakiranja, od skladištenja do ekstrakcije espresso kave.
Tajna recepture gosp. Segafreda zadržana je do danas i obogaćena korištenjem moderne tehnologije.

 

 

 

Sistema espresso

 

HO.RE.CA.-Bar line

 

Ugostiteljski šećer

 

 

OPŠIRNIJE